O SPOLEČNOSTI

KDO JSME

Ahoj, já jsem Standa a jsem jarlem kmene vikingů. Společně s mým rovnocenným partnerem jarlem Michalem jsme se rozhodli, že postavíme drakkary a vyplujeme do dosud neprozkoumaných vod. Do posádky naší vlajkové lodi “Standovo jerky” jsme vybrali jen ty nejlepší a nejzkušenější námořníky a právě vyplouváme naplnit své osudy! Stejně jako naši dávní předkové i my jsme se nevzdali a překonali jsme všechny překážky, které nám polobůh Loki přichystal. Skål!

NAŠE PRIORITY

Cílem výpravy je nabízet to nejlepší z našich produktů a služeb. Vyrábíme jen z kvalitních surovin bez umělých konzervantů. Děláme poctivé řemeslo, které ctí základní hodnoty jako je spolehlivost, poctivost a férovost.

NAŠE VIZE

Smyslem naší výpravy je plavit se s naší vlajkovou lodí po celém světě, kde budeme obchodovat, sloužit a vydobývat si slávu. Je to cesta za dobrodružstvím, která právě začíná! Kdo ví, možná se jednou setkáme a dostaneš příležitost Standovo jerky ochutnat. Pak možná pochopíš, jaké je to být vikingem.

JAK SE DĚLAJÍ JERKY?

žádné
konzervanty

“Sušení potravin patří mezi nejzdravější a nejpřirozenější způsoby konzervace”. My se tímto heslem řídíme, a proto vyrábíme jerky bez umělých konzervačních látek, barviv a dalších nesmyslů.

vydatná
svačinka

Rekordní výživové hodnoty, vysoký obsah bílkovin a pořádná dávka poctivé energie, kterou tolik potřebuješ pro zdolání každodenních výzev. Dokonalá alternativa k přeslazeným sušenkám, přesoleným brambůrkům a gumovým rohlíkům.

skvělé
na cesty

Minimální váha, maximální výživová hodnota a dlouhá trvanlivost. Přesně proto by jerky měly být pevnou součástí výbavy na jakýkoliv výlet.

DOMÁCÍ
VÝROBA

Nabízíme Ti jen to nejlepší, protože se držíme osvědčených postupů a kvalitních surovin. Každý kousek masa nám projde rukama, a tak máme dokonalý přehled o kvalitě našeho výrobku.

BEZ
LEPKU

Pokud patříš do rodiny celiaků, tak u nás nemusíš mít strach, že sáhneš vedle. Standovo jerky jsou bez lepku. Jerky se “sojovkou” a “worcestrovkou” lepek neobsahují díky přírodní fermentaci, při které dochází k dokonalému štěpení bílkovin, sacharidů a tuků.

By   Anycoders