

KVALITNÍ SUROVINY
Hlavním pilířem naší výroby je čerstvé a kvalitní maso, které odebíráme od ověřených dodavatelů. Maso dále s poctivostí zpracováváme v naší jihočeské výrobně tak, aby se k Tobě dostaly jen ty nejlahodnější plátky masa.


MARINOVÁNÍ
Pro proces marinování používáme speciální technologii hloubkového marinování, při které dokážeme otevřít póry masa a vpravit marinádu přímo do jeho vnitřní struktury. Během tohoto procesu probíhá zároveň povolení a zjemnění vláken masa. Díky této technologii jsou naše jerky křehčí a chuťově vyváženější a jsme tak schopni nabídnout poctivé jerky bez potřeby rozemletí masa.


SUŠENÍ
Proces sušení probíhá dvoufázově. V první fázi maso sušíme 15 hodin, což zaručuje prvotřídní trvanlivost bez nutnosti přidání syntetických konzervantů. V této fázi maso ztratí velké množství vody, a tím i svoji hmotnost, jež klesne až o 70 %. Druhá fáze sušení přináší tepelné opracování, které zajišťuje bezpečnost potraviny.


BALENÍ
Balíme v ochranné atmosféře a používáme sáček s hliníkovou vrstvou a ZIP uzavíráním. Výhody jsou následující:
- Klademe důraz na čerstvost a trvanlivost, a proto používáme obal, který zajišťuje nejlepší bariérové vlastnosti proti vlhkosti a kyslíku.
- ZIP uzavírání umožňuje po načnutí balíčku obal opět uzavřít. Můžeš sníst jen část své sváči a zbytek si nechat na později, pokud tedy dokážeš odolat. :)
- Naše jerky jsou baleny v ochranné atmosféře, která pomáhá prodloužit trvanlivost. Standovo jerky vydrží v uzavřeném obalu až jeden rok.

